Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Velkommen til jul i Prøysenbyene

– Vi synes vi har fått til et veldig fint juleprogram for byene våre, og nå håper vi at folk møter opp til gode opplevelser og en fin førjulstid, sier Monica Rylander og Henriette Enger som er sentrale i oppsettingen av Ringsaker kommunes juleprogram for Moelv og Brumunddal.

Viestads beste pepperkaker!

Andreas Viestad gir deg oppskriften på sine beste pepperkaker. – Den som ikke har forspist seg på pepperkakedeig i løpet av barndommen, har gått glipp av en viktig opplevelse. Men det er heldigvis aldri for seint. For meg handler julebaksten mest om det rundt, om å finne fram former og lage pepperkaker, om å lete etter krumkakejernet og rulle krumkakene, om å slikke sjokoladen av slikkepotten og kjenne duften av kanel når man lager kringle. 

Villmarksopplevelse med en smak av luksus

Tretopphyttetur er populært å gi i julegave til noen man er glad i. Det er også en helt perfekt gave til seg selv, ifølge denne vennegjengen som besøkte en tretopphytte på etterjulsvinteren.

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*