Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
To personer som står på ski på Sjusjøen

Velkommen til Ringsaker!

Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11,4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv.

Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Møt Ringsaker kommune på hyttemessen på Hellerudsletta 5.-7. april!

Møt Ringsaker kommune og våre samarbeidspartnere Visit Sjusjøen, Prøysenhuset, Rom for Rom Interiør, Harby Landhandel og Myrsveens Landhandleri på Hyttemessen Hellerudsletta 5.-7. april!

Påsketips fra Ringsaker

Påskefjellet eller bypåske? I Ringsaker kan du få begge deler og litt til! Her er våre beste tips til aktiviteter i påsken. 

Fra Dyreparken til Prøysenhuset

Yvonne Berget fra Kristiansand og de to døtrene Agathe og Marikken hadde en flott dag på Prøysenhuset under «Sommer i Prøysen». – Jeg hadde lyst til å finne på noe som var både gøy og autentisk for barna, og Prøysenhuset innfridde på alle måter, sier Yvonne.