Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
spark sidelogo

Velkommen til Ringsaker kommunens markedsportal!

Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11,4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv.

Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Høytstående kvalitetsmerke til Sirupstynnkakebakeriet

I dag mottok Sirupstynnkakebakeriet i Brumunddal Matmerks Spesialitetsmerke for sine sirupstynnkaker. Et merke som tildeles etter strenge krav til den beste lokalmat- og drikke.

Dørene åpnet for nytt kulturbygg på Prøysenhuset

I går åpnet Prøysenhuset en helt ny innendørs kulturarena. Et tilbygg som rommer filmkulissene til julefilmen «Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul». Tilstede under åpningen var blant annet Richard Heiberg på vegne av Sparebankstiftelsen Hedmark, som har gitt prosjektet en betydelig gave på 2,5 millioner kroner.

Digitalt etablererkurs for Ringsaker, Hamar, Stange og Løten

Hver torsdag kl. 18.00 - 19.00
Sjekk modulene, og meld deg på der du har behov for å lære mer. 
Tid: 14. januar, 21. januar, 28. januar, 4. februar og 11. februar 2021. 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*