Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
Utsiktsidelogoringsaker.no.JPG

Velkommen til Ringsaker!

Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11,4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv.

Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Helgøya - ikke bare en turistdestinasjon

Vakre Helgøya tiltrekker seg tusenvis av besøkende i sommermånedene. De fleste kommer kjørende i bil, andre kommer vannveien med båt og mange velger sykkelen som fremkomstmiddel for å oppleve denne sommerperlen.  

Fant drømmestedet på Tingnes

Midt under pandemien åpnet Heidi Myrsveen interiørbutikk i det gamle meieriet på Tingnes. Her selger hun unike produkter i landlig stil. 

Landlig superidyll på Jessnes

Visste du at Jessnes på begynnelsen av 1900-tallet var et hytterekreasjonsområde tilknyttet Dovrebanen og Jessnes stasjon? I dag er Jessnes et attraktivt boområde langs Furnesfjorden med om lag 300 innbyggere – i et sørvestvendt natur- og kulturlandskap med utsikt til Mjøslandskapet.