Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Sjusjøen skiløype

Hvorfor Ringsaker?

Mellom Mjøsa og fjellene ligger et land som lokker, med grøderikt landskap som gir de beste avlinger, nydelig mat – rett fra jord til bord om du vil. Et land som lokker med opplevelser av både actionfylt og rolig lynne, et framoverlent næringsliv som vil vekst, og vakre rammer for både turistopplevelser og en trygg oppvekst. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Hva gjør Forskningsrådet for å hjelpe bedriftene under koronakrisen?

Forskningsrådet har de siste ukene hatt løpende dialog med næringsaktører, enkeltbedrifter og departementer for å gi råd og lytte inn slik at de kan få på plass ulike typer nye tiltak for næringslivskundene. Her kan du lese om noen av tiltakene Forskningsrådet innfører.

Støtteordninger i Innlandet fylkeskommune

Innlandet fylkeskommune har nå lagt ut flere støtteordninger på regionalforvaltning.no, som det kan være nyttig å kjenne til. 

Digital næringssamling: Virksomheters potensielle styringsverktøy framover i 2020

Verdiskapende styrearbeid, rett kompetanse i styret og en investors tanker ved vurdering av potensielle gründervirksomheter, er tema for næringssamlingen. 

Tid: Fredag 17. april kl. 8.30 – ca. kl. 10.30

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*