Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Blaaveis sidelogo

Velkommen til Ringsaker!

Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11,4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv.

Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Gründerne på låven

Tonje og Kristoffer lette etter et småbruk. I Ringsaker kommune fant de drømmestedet. Mer enn 200 år gamle Thorstad gård ble basen for et aktivt liv og en bedrift med internasjonal suksess.

Mjøsparken - en oase for alle


Strandområdet i Brumunddal har de siste årene gjennomgått omfattende utvikling, hvor et område på hele 82.600 kvadratmeter har blitt totalt forvandlet. Resultatet er Mjøsparken – en oase ved Mjøsa som bare må oppleves!

En opplevelsesvei utenom det vanlige

Bare en svipptur fra E6 i Ringsaker finner du «Midt i Mjøsa», eller nærmere bestemt Nes og Helgøya. Området er usigelig vakkert, med sine storslagne gårder og bølgende åkrer, det glitrende vannet og den høye himmelen. Takket være en visjonær ildsjel og entusiastiske opplevelsestilbydere har området blitt en kjent og kjær destinasjon for stadig flere tilreisende. 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*