Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Sidelogo ringsaker epleblomst

Velkommen til Ringsaker kommunens markedsportal!

Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11,4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv.

Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Ekstra statlige krisemidler til lokalt næringsliv

Innlandet fylkeskommune fikk tildelt 65,6 millioner kroner gjennom Stortingets krisepakke. Midlene er fordelt til kommunene ut fra bl.a. arbeidsledighetstall, og Ringsaker er tildelt kr. 1.309.595, -. Disse midlene er søkbare fra 12. august 2020 via ringsaker.no, gjennom egen søknad.

Fremtidens industri – omstilling til lønnsom bærekraft

Vil de langsiktige virkningene av koronapandemien føre til et «skifte»? Vil det kreve tilpasninger og strategiske endringer for fremtidens industri- og vareproduksjon? Innovasjon Norge har fått større rammer som følge av koronasituasjonen, og tilbyr blant annet Ringsakers industribedrifter en ulik mulighet til å delta i programmet FRAM strategisk ledelse.

Informasjonsmøte (nettbasert): 13. august kl. 10.00-11.00 

Midlertidig ordning for selvstendig næringsdrivende og frilansere som mister inntekt

Mange selvstendig næringsdrivende og frilansere mister inntekter som følge av koronautbruddet. Det er derfor opprettet en midlertidig ordning for å kompensere tapet av inntekt. Du kan søke fra og med 4. mai. 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*