Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Nye boligprosjekter

Det utvikles og bygges mange spennende boligprosjekter flere steder i Ringsaker. 
Her kan du flytte rett inn i splitter ny bolig – med bynær eller landlig beliggenhet, og med kort vei til både Mjøsa, Nes og Helgøya, Sjusjøen og flotte naturområder.

Krokhusenga Ringsaker

Kokshusenga på Nes

Nytt idyllisk boligområde med selvbyggertomter på Nes, mellom Tingnes og Stavsjø. På disse solrike, luftige og store utsiktstomtene kan du bygge drømmehuset ditt, fra hvilken leverandør du selv ønsker å benytte. Her vil du bo flott og landlig med umiddelbar nærhet til store turområder sommer som vinter, med nærbutikker, aktivitetstilbud, barnehage, barne- og ungdomsskole i nærheten, og med kort vei til Brumunddal, Moelv og de øvrige Mjøsbyene.

Kokshusenga

Foto: Verdi Reklame AS

Boligområde

Næra Park i Næroset

Næra Park er et helt nytt boligfelt i Næroset sentrum, i høydedraget ned mot innsjøen Næra. Her blir det 27 eneboliger, 7 tomannsboliger og 6 leilighetsbygg. Feltet har solrik og barnevennlig beliggenhet med fin utsikt mot innsjøen. Her får du friområder med mange flotte turmuligheter rett utenfor døra, kort vei til Moelv med kaféer, restauranter og handel, og kort vei til Sjusjøen med verdens beste skiløyper. 

Næra Park

Gruva Harmoni

Gruva Harmoni i Moelv

Kommer for salg! I Pinnerudvegen 62 ved gamle Gruva i Moelv skal det oppføres en blokkbebyggelse på to etasjer med 14 leiligheter og et felles carportanlegg. Boligene vil få arealeffektive planløsninger med lyse, romslige rom. Drømmer du om en enklere hverdag uten snømåking og gressklipping? Da er en helt ny og moderne bolig i Pinnerudvegen 62 i Moelv et godt valg! Gruva Harmoni

Bilde av tomteprosjektet Almslia i Ringsaker kommune

Almslia på Brøttum

Flott tomteområde i lett skråning med utsikt til Mjøsa. Her får du fine friluftsområder rett utenfor døra og kort vei til det meste – Sjusjøen med verdens beste skiløyper, Mjøsa med strandliv og båtliv, samt Moelv og Lillehammer med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Feltet består av til sammen 58 tomter, som kan bebygges med boliger fra Hellvik Hus. 

Almslia

 

Gamle Narudveg

Gamle Narudveg i Brumunddal

Kommer for salg!
Moderne og stilrene eneboliger og vertikaldelte tomannsboliger i Brumunddal. Her kan du bo i et rolig og attraktivt område med utsikt mot sentrum og Mjøsa. Boligene ligger i nærheten av skoler og barnehage, med nærhet til sentrum med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Det er også kort vei til Mjøsparken med mange aktivitetsmuligheter og strandliv for store og små. For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller e-post kjetil.gustavsen@aktiv.no

Rekkehusbebyggelse på Øverkvern

Øverkvern i Brumunddal

Moderne leiligheter og innholdsrike rekkehus med gangavstand til Brumunddal sentrum med kaféer, restauranter, handel og kulturopplevelser. Øverkvern er et nytt boligfelt med solrik beliggenhet og kort vei til Mjøsparken, hvor det er skatepark, ballbaner, lekeplass, uteservering og stor tilrettelagt badestrand, med mer. Feltet har et godt utarbeidet uteareal med blant annet lekeplass og et felles tun. Øverkvern i Brumunddal

Berger Langmoens veg 12[1]

Berger Langmoens veg 12 i Brumunddal

Nytt boligprosjekt i Brumunddal sentrum. Prosjektet består av leiligheter i tre etasjer med et nedsenket første plan til parkering. Totalt 19 moderne selveierleiligheter med gode planløsninger og en god standard. Her får du yrende byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud rett utenfor døren. Mjøsparken er også bare en rusletur unna. 

Berger Langmoens veg 12

Bilde av tomteprosjektet City360 i Ringsaker kommune

City360 i Brumunddal

Kommer for salg! Nytt og spennende boligkonsept, midt i Brumunddal by, med moderne leiligheter på 40 kvadratmeter. Bygget blir på åtte etasjer og får stor takterrasse hvor det er planer om å etablere en bar som får vidstrakt skue over byen, til Mjøsa og omkringliggende områder. Her får du også yrende byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud rett utenfor døren, buss og togstasjon like ved, og Mjøsparken bare en kort rusletur unna. City360

Illustrasjonsbilde av moderne enebolig på Jessnes i Ringsaker kommune

Jessneslia

Fem fine eneboligtomter på Jessnes, med delvis utsikt til Mjøsa, midt mellom byene Brumunddal og Hamar. Her får du flotte rekreasjonsmuligheter rett utenfor døra, tett på Mjøsa og mange friluftsområder. Båthavn og flott opparbeidet badestrand like ved. Kort vei til byene Brumunddal og Hamar, med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Tomtene kan bebygges med boliger fra Nordbohus.

Jessneslia

Bilde av tomteprosjektet Nydalsenga i Ringsaker kommune

Nydalsenga i Nydal

Nye leiligheter med rolig beliggenhet og nærhet til byene Brumunddal og Hamar. Leilighetsprosjektet tilbyr romslige selveierleiligheter fra 70-129 kvadratmeter, med innflytting fra høsten 2021. Boligene passer for alle, uansett om du skal kjøpe din første bolig, ønsker å bytte til noe større enn du har i dag, eller om du ønsker en enklere hverdag uten oppussing, vedlikehold og hagearbeid.

Nydalsenga

 

Moelven Park

Moelven Park

Praktiske og moderne leiligheter med gangavstand til Moelv sentrum, med bakeri, kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Det er mange flotte turområder i nærheten for turer, trening og rekreasjon. Kort vei til golfbane, og kort vei til Mjøsa med strender, båtbrygge og Skibladnerbrygge. Moelv ligger sentralt plassert i Innlandet, med kort vei til byene Hamar, Gjøvik og Lillehammer.

Moelven Park

Jessnes Mølle

Jessnes Mølle

Er under planlegging: På vakre Jessnes planlegges oppføring av tre leilighetsbygg med spektakulær utsikt til Mjøsa. Alle leilighetene får vestvendte terrasser med flott utsikt til Norges største innsjø, og hvor toppleilighetene får store private takterrasser. Her er det sentralt men landlig, midt mellom byene Brumunddal og Hamar, som begge ligger i kort sykkelavstand langs strandpromenaden. Her vil du bo landlig i fredelige og pittoreske omgivelser, med kort vei til byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Jessnes Mølle

Husebyenga

Husebyenga hage i Brumunddal

Nytt, flott boligprosjekt i Brumunddal sentrum. I Husebyenga hage blir det 130 leiligheter med størrelser fra 30 til 138 kvm. Her bor du helt inntil elvepromenaden langs Brumunda, og du får yrende byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud rett utenfor døren, buss- og togstasjon like ved og Mjøsparken bare en kort rusletur unna.

Husebyenga hage