Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Mjøsparken – en oase for alle!

Dronebilde

Et lite sommerparadis

Strandområdet i Brumunddal har de siste årene gjennomgått omfattende utvikling, hvor et område på hele 82.600 kvadratmeter har blitt totalt forvandlet. Resultatet er Mjøsparken – en oase ved Mjøsa som bare må oppleves!

Skatepark

Mange aktiviteter

I Mjøsparken er det alltid noe å finne på. Her er det stor skatepark, basketballbaner, sandvolleyball, bordtennisbord og petanquebaner. For de minste er det tilrettelagt med en stor, flott lekeplass med blant annet sandkasse, klatrestativer, snurrekarusell og en zipline.

 

Badestrand

Mjøsas fineste badestrand

Den fantastiske bystranda er stedet å besøke på varme sommerdager. Den lune bukta er tilrettelagt med fin sandstrand, badebrygge og en baderampe som gjør det trygt å bade også for bevegelseshemmede og små barn. Grøntområdene ved stranda tilbyr skygger hvis det trengs. 

 

Trappekanten

Et deilig sted

Nyt vakre Mjøsa fra trappekanten, eller rusle mellom blomsterprakten i sansehagen. I parken finnes mange benker og gressplener som tilbyr en fredelig stund hvor du kan iaktta det myldrende livet i parken eller båtlivet på vannet. Det er lett å finne hvilepulsen i Mjøsparken.

 

City Mjøsparken

Mat og servering

Blir du sulten er det bare å fyre opp medbragt grill på tilrettelagt grillplass, eller du kan nyte en matbit eller forfriskning ved uteserveringen i parken. På Wood Hotel Mjøstårnet holder Restaurant Mjøskanten og kafé åpent hver dag. 

Skibladner

Skibladner i rutetrafikk to dager i uken!

I fjor åpnet et helt nytt bryggeanlegg ved småbåthavna i Brumunddal, og byen fikk endelig en brygge som kunne ta imot Skibladner. Den hvite svanen kvitterte med å seile til og fra Brumunddal hver fredag det første året. Tilbudet ble så populært at det nå utvides til to dager i uken – med anløp i Brumunddal hver onsdag og fredag gjennom hele rutesesongen 2021. 

 

Torget i Brumunddal

Kort rusletur opp til Brumunddal by

Fra Mjøsparken kan du rusle langs elvepromenaden og opp til sentrum av Brumunddal på noen få minutter. Der finner du bakerier, restauranter og kaféer. Slå deg gjerne ned på torget med en kopp kaffe eller en matbit, eller legg handleturen innom noen av de mange butikkene i byen. Vil du ha tips til flere opplevelser i nærområdet, så stikk innom Turistkontoret på torget, de kan gi mange gode råd.

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*