Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Spareribs med honning og øl

Hvis du virkelig elsker å grille, er dette en rett du kan tilberede på grillen over mange timer. Men for enkelhets skyld gjør jeg klar kjøttet på forhånd i ovnen, og så skjerper jeg det på grillen, noe som gir røyksmak og litt ekstra dyp karamellisering.

Blomkålsuppe med persilleolje og spekepølse

Hva er i sesong på vinteren? Ingenting! Men vi har tradisjon for å spise mat som er varmende, og når vi skal bruke grønnsaker, bør det være grønnsaker som har god holdbarhet. 
Blomkålsuppe er en av de tradisjonelle suppene som stadig dukker opp, men den er samtidig ofte ganske blass – verdig pallplass i konkurransen om landets kjedeligste suppe. Det trenger ikke være slik. 

Elgkjøttkaker i brun saus

Tradisjonelt, trygt og godt, og slett ikke så vanlig som det burde ha vært. Kjøttkaker i brun saus har blitt en slags parodi – en ikke-rett som er tatt over av kantiner og veikroer. Andreas Viestad gir deg her oppskrift på gode, saftige kjøttkaker.

Se alle artikler

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*