Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Elgkjøttkaker i brun saus

Tradisjonelt, trygt og godt, og slett ikke så vanlig som det burde ha vært. Kjøttkaker i brun saus har blitt en slags parodi – en ikke-rett som er tatt over av kantiner og veikroer. Andreas Viestad gir deg her oppskrift på gode, saftige kjøttkaker.

Klassikerne er ikke kjedelige!

Jeg vil gjerne dele en av mine gamle favoritter i julestria Jeg hadde lenge vansker med å skjønne hva som var poenget med en del av de klassiske julerettene. Javisst er det deilig med feit og salt mat, men jeg lurte lenge på om det var en slags misforståelse at vi skal feire årets viktigste høytid med mat som også er … litt kjedelig. 

Elggryte med bacon og sopp

En av de beste gryterettene som finnes er den franske klassikeren boeuf bourgignon, en gryte med rødvin og storfekjøtt. Det er ingen ting i veien for å lage den like godt i Norge, men det er ikke til å komme fra at det er og blir en fransk rett. Derfor synes vi det er bra å slå et slag for helnorske ingredienser, som elg, bacon og øl, i en gryte som har et annet smaksbilde, men som er like god.

Se alle artikler

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*