Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Hvis du ikke kan møte meg, kan du spise meg!

Hvordan kan vi gi noen følelsen av nærvær når vi kanskje ikke kan treffes? Det er sannelig underlige tider vi lever i. Da vi feiret jul for ett år siden, tok vi alt for gitt, vi klaget over de vanlige tingene, vi synes alt var litt kjedelig, og ganske bra på samme tid. Nå er jula her igjen og alt er forandret! Noe av det fineste vi kan gjøre for å vise folk at vi bryr oss, er å lage presangene selv. En boks hjemmelaget sjokolade, marsipan, karamell eller hjemmelaget marmelade – det skjønner alle at er en ektefølt gave. Du gir bort noe av deg selv, av din egen tid.

Aaaatsjo!

Andreas Viestad gir deg oppskriften på sine beste pepperkaker. – Den som ikke har forspist seg på pepperkakedeig i løpet av barndommen, har gått glipp av en viktig opplevelse. Men det er heldigvis aldri for seint. For meg handler julebaksten mest om det rundt, om å finne fram former og lage pepperkaker, om å lete etter krumkakejernet og rulle krumkakene, om å slikke sjokoladen av slikkepotten og kjenne duften av kanel når man lager kringle. 

Fleskepannekaker

Jeg hadde ingen tro på fleskepannekaker som noe annet enn litt kjedelig hverdagsmat – inntil jeg smakte fleskepannekakene til Henning Fiflet Reistadbakken på Prøysenhuset. Det er god grunn til at de har blitt husets signaturrett – en beskjeden rett med svære smaker!

Se alle artikler

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*