Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Nye boligprosjekter

Det utvikles og bygges mange spennende boligprosjekter flere steder i Ringsaker. 
Her kan du flytte rett inn i splitter ny bolig – med bynær eller landlig beliggenhet, og med kort vei til både Mjøsa, Nes og Helgøya, Sjusjøen og flotte naturområder.

Boligområde

Nærværsverden i Næroset

Nærværsverden er et helt nytt boligfelt i Næroset sentrum, i høydedraget ned mot innsjøen Næra. Her blir det 27 eneboliger, 7 tomannsboliger og 6 leilighetsbygg. Feltet har solrik og barnevennlig beliggenhet med fin utsikt mot innsjøen. Her får du friområder med mange flotte turmuligheter rett utenfor døra, kort vei til Moelv med kaféer, restauranter og handel, og kort vei til Sjusjøen med verdens beste skiløyper. 

Nærværsverden

Gruva Harmoni

Gruva Harmoni i Moelv

Kommer for salg! I Pinnerudvegen 62 ved gamle Gruva i Moelv skal det oppføres en blokkbebyggelse på to etasjer med 14 leiligheter og et felles carportanlegg. Boligene vil få arealeffektive planløsninger med lyse, romslige rom. Drømmer du om en enklere hverdag uten snømåking og gressklipping? Da er en helt ny og moderne bolig i Pinnerudvegen 62 i Moelv et godt valg! For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller e-post: kjetil.gustavsen@aktiv.no

Fremstadvegen

Fremstadvegen i Brumunddal

Moderne og arealeffektive eneboliger beliggende nær Brumunddal sentrum, og samtidig nær naturen. Her er alt lagt til rette for en hverdag med komfort! Flotte solforhold og god utsikt. Det er sykkel- og gangavstand til kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud, og kort vei til Mjøsparken, med skatepark, ballbaner, lekeplass, uteservering og stor tilrettelagt badestrand.
Fremstadvegen 27​

Bilde av tomteprosjektet Almslia i Ringsaker kommune

Almslia på Brøttum

Flott tomteområde i lett skråning med utsikt til Mjøsa. Her får du fine friluftsområder rett utenfor døra og kort vei til det meste – Sjusjøen med verdens beste skiløyper, Mjøsa med strandliv og båtliv, samt Moelv og Lillehammer med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Feltet består av til sammen 58 tomter, som kan bebygges med boliger fra Hellvik Hus. 

Almslia

 

Gamle Narudveg

Gamle Narudveg i Brumunddal

Kommer for salg!
Moderne og stilrene eneboliger og vertikaldelte tomannsboliger i Brumunddal. Her kan du bo i et rolig og attraktivt område med utsikt mot sentrum og Mjøsa. Boligene ligger i nærheten av skoler og barnehage, med nærhet til sentrum med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Det er også kort vei til Mjøsparken med mange aktivitetsmuligheter og strandliv for store og små. For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller e-post kjetil.gustavsen@aktiv.no

Rekkehusbebyggelse på Øverkvern

Øverkvern i Brumunddal

Moderne leiligheter og innholdsrike rekkehus med gangavstand til Brumunddal sentrum med kaféer, restauranter, handel og kulturopplevelser. Øverkvern er et nytt boligfelt med solrik beliggenhet og kort vei til Mjøsparken, hvor det er skatepark, ballbaner, lekeplass, uteservering og stor tilrettelagt badestrand, med mer. Feltet har et godt utarbeidet uteareal med blant annet lekeplass og et felles tun. Rekkehus Øverkvern
Leiligheter Øverkvern

Bilde av tomteprosjektet Berger Langmoens veg 12 i Ringsaker kommune

Berger Langmoens veg 12 i Brumunddal

Kommer for salg! Nytt boligprosjekt i Brumunddal sentrum. Prosjektet består av leiligheter i tre etasjer med et nedsenket første plan til parkering. Totalt 19 moderne selveierleiligheter med gode planløsninger og en god standard. Her får du yrende byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud rett utenfor døren. Mjøsparken er også bare en rusletur unna. For mer informasjon, kontakt Kjetil Gustavsen hos Aktiv Eiendomsmegling på tlf. 90 99 63 13 eller e-post: kjetil.gustavsen@aktiv.no

Bilde av tomteprosjektet City360 i Ringsaker kommune

City360 i Brumunddal

Kommer for salg! Nytt og spennende boligkonsept, midt i Brumunddal by, med moderne leiligheter på 40 kvadratmeter. Bygget blir på åtte etasjer og får stor takterrasse hvor det er planer om å etablere en bar som får vidstrakt skue over byen, til Mjøsa og omkringliggende områder. Her får du også yrende byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud rett utenfor døren, buss og togstasjon like ved, og Mjøsparken bare en kort rusletur unna. City360

Dronebilde av Strandvegen Panorama

Strandvegen Panorama i Brumunddal

I Strandvegen Panorama får du unik beliggenhet med Mjøsa som nærmeste nabo. Feltet består av eneboliger, rekkehus og leiligheter, og har egen båthavn. Her får du gang- og sykkelavstand til Brumunddal sentrum med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. En rusletur langs stranda tar deg til Mjøsparken, med skatepark, ballbaner, lekeplass, uteservering og stor tilrettelagt badestrand.

Strandvegen Panorama

 

Illustrasjonsbilde av moderne enebolig på Jessnes i Ringsaker kommune

Jessnesvegen

Fem fine eneboligtomter på Jessnes, med delvis utsikt til Mjøsa, midt mellom byene Brumunddal og Hamar. Her får du flotte rekreasjonsmuligheter rett utenfor døra, tett på Mjøsa og mange friluftsområder. Båthavn og flott opparbeidet badestrand like ved. Kort vei til byene Brumunddal og Hamar, med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Tomtene kan bebygges med boliger fra Nordbohus.

Jessnesvegen

Bilde av tomteprosjektet Nydalsenga i Ringsaker kommune

Nydalsenga i Nydal

Nye leiligheter med rolig beliggenhet og nærhet til byene Brumunddal og Hamar. Leilighetsprosjektet tilbyr romslige selveierleiligheter fra 70-129 kvadratmeter, med innflytting fra høsten 2021. Boligene passer for alle, uansett om du skal kjøpe din første bolig, ønsker å bytte til noe større enn du har i dag, eller om du ønsker en enklere hverdag uten oppussing, vedlikehold og hagearbeid.

Nydalsenga

 

Bilde av tomteprosjektet Nydal Park i Ringsaker kommune

Nydal Park

Nydal Park ligger landlig men likevel sentralt til, midt mellom Brumunddal og Hamar. 
Trinn 2 består av 2 bygg med 47 leiligheter fra 40-68 kvm. 
Leilighetene er moderne med gode planløsninger, kjøkken i grått inkludert integrerte hvitevarer, delikate grå bad og sydvendte romslige terrasser/balkonger.

Nydal Park

Bilde av tomteprosjektet Damhagen i Ringsaker kommune

Damhagen ved Olrud

Nytt boligområde med solrik og barnevennlig beliggenhet på grensa mellom kommunene Ringsaker og Hamar. Boligene består av eneboliger i rekke og leiligheter. Her kan du bo landlig men sentralt, med utsikt til Vangsåsen. Med nærhet til Brumunddal og Hamar får du alt av handel og byliv innen rekkevidde, samtidig som du har friluftsområder med flotte turstier rett utenfor døren.

Damhagen

 

Moelven Park

Moelven Park

Praktiske og moderne leiligheter med gangavstand til Moelv sentrum, med bakeri, kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Det er mange flotte turområder i nærheten for turer, trening og rekreasjon. Kort vei til golfbane, og kort vei til Mjøsa med strender, båtbrygge og Skibladnerbrygge. Moelv ligger sentralt plassert i Innlandet, med kort vei til byene Hamar, Gjøvik og Lillehammer.

Moelven Park

Jessnes Mølle

Jessnes Mølle

Er under planlegging: På vakre Jessnes planlegges oppføring av tre leilighetsbygg med spektakulær utsikt til Mjøsa. Alle leilighetene får vestvendte terrasser med flott utsikt til Norges største innsjø, og hvor toppleilighetene får store private takterrasser. Her er det sentralt men landlig, midt mellom byene Brumunddal og Hamar, som begge ligger i kort sykkelavstand langs strandpromenaden. Her vil du bo landlig i fredelige og pittoreske omgivelser, med kort vei til byliv med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud. Jessnes Mølle

Mjøskanten

Mjøskanten i Brumunddal

Bo helt i vannkanten til Mjøsa! 

I Mjøskanten blir du nærmeste nabo til verdens høyeste trehus, Mjøstårnet, med hotell og restaurant. Båthavna og Skibladnerbrygga ligger rett utenfor døren, og det samme gjør Mjøsparken, som er et fantastisk aktivitets- og rekreasjonsområde for folk i alle aldre.

Brumunddal sentrum ligger i gangavstand, med kaféer, restauranter, handel og kulturtilbud gjennom hele året.

Mjøskanten

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*