Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
unknown
Utdeling av miljøfyrtårnsertifikat til Vinmonopolet i Moelv og M. Dobloug Maskinentreprenørforretning AS

Utdeling av Miljøfyrtårnsertifikater

Vinmonopolet i Moelv og M. Dobloug Maskinentreprenørforretning AS fikk i dag overrakt Miljøfyrtårnsertifikat av ordfører Anita Ihle Steen.

– I Ringsaker er det vel 40 virksomheter som har mottatt miljøfyrtårnsertifikat, og det er en glede for meg å overrekke sertifikat til Vinmonolpolet i Moelv og M. Dobloug Maskinentreprenørforretning, sa ordfører Anita Ihle Steen.

Miljøfyrtårn er en sertifiseringsordning for små og mellomstore bedrifter, som er godkjent som nasjonal sertifiseringsordning av Miljøverndepartementet. HMS, innkjøp, avfall, energi og transport er områder som behandles i sertifiseringsprosessen. 

I tillegg til god miljøhåndtering, gir sertifiseringen et grunnlag for økt lønnsomhet og god omdømmebygging. 

– Som fobrukere er vi mer og mer opptatt av klima og miljø. Sertifiseringen er viktig, også i markedsføringen av bedriften. Å vise at man er miljøfyrtårnsertifisert, gir gjerne et pluss i margen hos kundene, la ordføreren til. 

Det var Grethe Kvisler hos Vinmonopolet i Moelv og Kari Hauger Larsen og  Maths Arnkværn i M. Dobloug Maskinentreprenørforretning AS som tok imot sertifikat og blomster fra ordføreren under dagens næringstreff på Prøysenhuset i regi av Styreakademiet, i samarbeid med Ringsaker kommune, Totens Sparebank, Næringsbanken og NHO Innlandet.