Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Sjekk statens nye tilskuddsordninger fra 16.11.20

inkl. kompensasjon faste kostnader, skatt, avlyste publikumsåpne arrangement

covid nov 2002

Kompensasjonsgraden for bedriftenes faste, uunngåelige kostnader
øker fra 60 til 70 prosent i september og oktober, så 85 prosent i november og desember og deretter 80 prosent for januar og februar.  Løsningen med økt kompensasjonsgrad i november og desember vil ivareta deler av kostnadene bedriftene har i forbindelse med permitteringer.

Kompensasjonsordningen vil gjelde for alle bedrifter med omsetningstap på mer enn 30 prosent i perioden fra september i år til og med februar 2021. Ordningen skal administreres av Brønnøysundregisteret, og kan søkes på fra januar  2021. 
Innbetaling av utsatt skatt,
- som i utgangspunktet var satt til 1. februar, blir utsatt til 1. april 2021. Den lave mva-satsen på 6 prosent blir videreført gjennom første halvår 2021, til 1. juli.
Les mer her 


Store publikumsåpne arrangementer, inklusive mat- og landbruksfestivaler, som har blitt avlyst på grunn av smitteverntiltak
Ny ordning som gjelder for arrangementer som skulle vært avholdt i perioden 5. mars – 31. desember 2020, og som er avlyst som følge av statlige pålegg ifm. Covid 19.
Ordningen er avgrenset til publikumsåpne arrangementer av nasjonal eller regional verdi, med et ventet besøkstall på minst 500 deltakere. Ordningen søkes gjennom Innovasjon Norge.
Les mer her