Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Påsketips fra Ringsaker

Foto av familie på påsketur

Påskefjellet eller bypåske? I Ringsaker kan du få begge deler og litt til! Her er våre beste tips til aktiviteter i påsken. 

Foto av liten jente på ski

Nyt påskefjellet!

På Sjusjøen og i Ringsakerfjellet er det fortsatt full vinter og landets flotteste skiløyper. Påskestemningen får du nettopp her, enten du foretrekker solveggen, påskeskirenn, «Monsterbakken opp», afterski eller vannskikonkurranse for spenstige alpinister. 

Visit Sjusjøens påskeprogram

Foto av brannbamsen Bjørnis med påskeegg og røykvarsler

Møt Ringsaker brannvesen og brannbamsen Bjørnis!

Mandag 25. og tirsdag 26. mars kl. 10.00-13.00 kan du besøke standen til Ringsaker brannvesen på Graaten ved Kiwi Sjusjøen. Brannvesenet er på plass sammen med det lokale el-tilsynet og politiet for å gi deg gode tips om brannsikkerhet. Brannbamsen Bjørnis er selvsagt også på plass og gleder seg til å hilse på barna. Bjørnis er til stede mandag 25.03 kl.11.00 og tirsdag 26. mars kl. 11.00 og 12.00. Velkommen!

Bjørnis kommer til Sjusjøen mandag 25. mars

Bjørnis kommer til Sjusjøen tirsdag 26. mars

Foto av påskeegg på en grein

Påskefeiring i Brumunddal og Moelv lørdag 23. mars

Lørdag 23. mars inviterer Ringsaker kommune med samarbeidspartnere til påskefeiringer i Brumunddal og Moelv. I begge byer blir det en rekke familievennlige aktiviteter, musikalske innslag og mye artig å se og gjøre for store og små. Vi håper på deilig sol og koselig, urban påskestemning denne lørdagen!

Påskefeiring i Brumunddal

Påskefeiring i Moelv

Foto av gutt med armeringer i Mjøsbadet

Besøk Mjøsbadet

Mjøsbadet i Brumunddal holder åpent i påsken og ser det perfekte stedet for bade-engler i alle aldre! En barnebillett til barn under 16 år koster kun kroner 50, og barn under tre år har gratis inngang. 

Mjøsbadet

Foto av Mjøsparken vinterstid

Mjøsparken – en helårspark

Mjøsparken er en flott helårspark ved Brumunddals sjøside, hvor hele familien kan ha en aktiv dag. Parken har flere grillplasser for deg som vil starte grillsesongen tidlig i år. Mjøsparken ligger også i umiddelbar tilknytning til Wood Hotel Mjøstårnet, som i seg selv er verdt et besøk. 

Mjøsparken.no

Foto av ungdommer i stolheis

Ta en dag i bakken

Ringsaker kommune har fire alpinanlegg. Sjusjøen skisenter er kommunens største og ligger i Natrudstilen på Sjusjøen. Anlegget har familievennlige bakker med et stort utvalg av nedfarter og parker. I tillegg finnes det et gratis barneområde med slalomløyper og rails for de minste. 

I tillegg til Sjusjøen skisenter, kan du besøke Tørudbakken skisenter i Brumunddal, Øvernløypa på Stavsjø og Ulveløypa på Brøttum. 

Alpinanleggene i Ringsaker