Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Møt Ringsaker kommune på hyttemessen på Hellerudsletta 5.-7. april!

Foto av stand på hyttemessa

Møt Ringsaker kommune og våre samarbeidspartnere Visit Sjusjøen, Prøysenhuset, Rom for Rom Interiør, Harby Landhandel og Myrsveens Landhandleri på Hyttemessen Hellerudsletta 5.-7. april!

– Som Norges største hyttekommune er det selvsagt at Ringsaker deltar på Hyttemessen på Hellerudsletta. Her møter vi hyttefolket, og fritidsinnbyggerne er en viktig målgruppe for kommunen, sier markedssjef Bjørg Mykløy. 

– Kom innom oss for en uformell prat, og vi svarer etter beste evne på spørsmål om stort og smått fra Ringsaker og Sjusjøen, sier leder av Visit Sjusjøen, Tone Alterskjær.

På standen til Ringsaker kommune kan du også møte Rune Veslum, som er kåret til Innlandskokken hele tre ganger. Han stiller med smaksprøver og fristelser i samarbeid med Kristian Harby, som har med seg godsaker fra Harby Landhandel ved Kiwi Næroset.

Prøysenhuset underholder med Barnetimen kl. 12.00 og 15.00 lørdag og søndag, og tar gjerne også en liten trall utenom de oppsatte tidene. Publikum kan også benytte anledningen til å handle flotte interiørprodukter og få innredningstips av ekspertene fra Rom for Rom Interiør og Myrsveens Landhandleri.

Vinn overnatting i verdens høyeste trehus

– På standen vår kan du bli med på vår Yatzy-konkurranse og være med i trekningen av en overnatting på Wood Hotel Mjøstårnet – rett ved Mjøsparken i Brumunddal, som i seg selv er en opplevelse, forteller markedssjefen.

– I tillegg kan du lære mer om hva Ringsaker kommune kan tilby av opplevelser sommer som vinter. Vi står på stand sammen med våre gode samarbeidspartnere, som alle har gode messetilbud på lur, legger Mykløy til.

Messen har åpent fredag 5., lørdag 6. og søndag 7. april kl. 10.00-17.00.

Les mer på hyttemessen.no