Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Bilde av tretopphytte
Tretopphytter
Bilde av tretopphytte
Faråsen Tretoppgård
Bilde av tretopphytte
Tretopphytter
Bilde av barn med kalv
Faråsen Tretoppgård

En natt blant tretoppene

I Ringsaker har mulighetene for å sikre seg en unik overnatting blant fugler og ekorn aldri vært større. Med to tilbydere av overnatting blant tretoppene ligger alt til rette for fantastiske naturopplevelser og kvalitetstid med dine kjære.

Tretopphytter holder til på Danseråsen og har fem hytter: Himmelhytta, Gran, Furu, Lerk og Bjørk. Bjørkhytta er foreløpig siste tilskudd i trærne. Hytta har lysere interiør, store vindusflater og ligger 200 meter unna oppkjørte skiløyper. På utsiden står sparkene klare for familieeventyr langs skogsvegen, og i vårhalvåret kan du padle kano i tjernet. Det finnes mange mil med merkede sykkelveier i området. 

I likhet med Himmelhytta har Bjørk glasstak på hemsen slik at du kan ligge i senga og se på stjernehimmelen. Alle tretopphyttene har vedfyrt ovn, gasskomfyr og kjøleskap, og alle utenom Furu har solcellepanel, dusj og biodo. 

Er du usikker på hvem gjestene på verandaen er kan du bla opp i fugleboka. I hytta finner du solsikkefrø, og er du tålmodig spiser meisene rett fra hånda di.

Les mer på nettsiden til Tretopphytter

Faråsen Tretoppgård

Nykommeren Faråsen Tretoppgård er en gård i full drift, med ammekyr av rasen Limousine. De selger både kortreiste kjøttprodukter og egenproduserte egg til sine overnattingsgjester.

I tillegg til gårdsopplevelsen tilbyr de overnatting i de to tretopphyttene Skogro og Mjøsgløtt. Hyttene er bygd vinterisolert med soverom med takvindu i første etasje, stue/kjøkkenløsning, bad med dusj/toalett og store vindusflater. I andre etasje, 12 meter over bakken, er det fem sengeplasser med takvinduer.

Det er terrasser rundt begge hyttene, med en krok for morgenkaffen mot øst, og en solrik terrasse mot sør.

Les mer på Faråsen Tretoppgård sine nettsider!

 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*