Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Arrangementssommeren 2024

Her kan du lese om noen av sommerens utvalgte begivenheter. For en fullstendig oversikt, gå til kulturkalenderen 

Mjøsparken Live 2024

8. juni: Mjøsparken Live 2024 med CC Cowboys og DDE

På scenen i Mjøsamfiet står også Emelie Hollow, Gaute Ormåsen & Cecilia Vennersten, Lill Regine Skaug og Randi Oline. Dette blir tidenes festivalkveld! Sikre deg billetter.

Mjøsparken Live 2024

OMFG 2024

12.-16. juni: Oslo Movement Festival Gathering

Kom og se verdens beste parkour- og trickingutøvere i Mjøsparken. Arrangementet i fjor var en stor suksess, og i år kan du igjen se utøverne konkurrere på verdensnivå. Arrangementet er gratis og åpent for alle!

OMFG2024 - Oslo Movement Festival Gathering

Foto av Skibladner som anløper Brumunddal

22. juni: Skibladnerdag

Kl. 10.45 ankommer Skibladner Skibladnerbrygga i Brumunddal med salutt og fanfare. Du kan se og oppleve Eliasbåten og redningsskøyta, booke bespisning i Skibaldners salong, høre foredrag, bli med på fiskekonkurranse for barn, se teater med Prøysenteaterets ungdom, utstilling av gamle biler, motorsykler og dampmaskiner ved, stands m.m.

Skibladnerdagen

Sankthansfeiring i Brumunddal

22. juni: Sankthansfeiring i Mjøsparken

Velkommen til sankthansfeiring med konsert og bålbrenning i Mjøsparken i Brumunddal. Lars Fredrik Børresen entrer scenen med sommerklassikere kl. 1900. Konserten varer en times tid, før Ringsaker brannvesen tenner sankthansbålet. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Sankthansfeiring i Mjøsparken

Bilde fra Sankthansfeiring i Moelv

23. juni: Sankthansfeiring ved Skibladnerbrygga i Moelv

Velkommen til Sankthansfeiring i Moelv! Stemningen settes med sommermusikk fra kl. 17:00, og kl. 18:00 begynner konserten med fine midtsommertoner med «Folk som oss». Kl. 19:00 tenner vi årets Sankthansbål. Frontfiguren i FOLK som OSS er Retro-programleder Ole Jørgen Grønlund.

Sankthansfeiring i Moelv

Plakat for konsert med Bratland og Nordstoga

29. juni: Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland

Opplev stemningsfull utendørskonsert med Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland ved Hygga Fjellkro på Ljøsheim i Ringsakerfjellet. Det settes opp busser t/r fra fra både Lillehammer og Moelv for den som ønsker å la bilen stå denne kvelden.

Visit Sjusjøen - billettsalg

 

Plakat Sommer i Prøysen

1.-31. juli: Sommer i Prøysen

Dagsprogram med teater, minikonserter, dyr, aktiviteter, sang, formidling og opplevelser for hele familien. 
Hele området rundt Prøysenhuset forvandles nærmest til en fornøyelsespark, full av opplevelser og aktiviteter til glede for store og små.

Sommer i Prøysen

Cover me – a tribute to Bruce Springsteen

26. juli: Cover me – a tribute to Bruce Springsteen

Visit Sjusjøen inviterer til en tre timers energibombe av en konsert med dypdykk i karrieren til en av verdens største artister og scenepersonligheter. Bandet har turnert rundt i Norge siden 2006 med bandleder og hovedvokalist Håvard Bakke i spissen.
Foto: Johannes Andersen

Visit Sjusjøen - billettsalg

One night with Queen – Åge Sten Nilsen

7. juli: One night with Queen – Åge Sten Nilsen

Velkommen til en eksklusiv konsert på Sjusjøen med Åge Sten Nilsen, Skandinavias beste Queen og Freddie Mercury-tolker, og bandet fra supersuksessen «The show must go on».

Visit Sjusjøen - billettsalg

Plakat Ungdomslive

23. august: UngdomsLive

Tete Lidbom og Ellen Aabol kommer til Mjøsparken! Dette er tredje året Ringsaker kommune arrangerer UngdomsLive. Hvilken challenge får Tete? Og hvem vil konkurrere mot Ellen i pilkast? Møt opp i Mjøsparken og se! Arrangementet er for ungdom mellom 13 - 19 år, har gratis inngang og er rusfritt.

UngdomsLive 2024

Innlandsmarkedet

30.-31. august: InnlandsMarkedet

Velkommen til et tradisjonsrikt marked med fokus på mat. I to innholdsrike dager er Moelv et handelssentrum som tiltrekker seg publikum fra fjern og nær. Bodene bugner av produkter av råvarer fra landbruket, husflidsprodukter og redskap for gård og hage. På Barnas Innlandsmarked kan ungene boltre seg på et eget område, med aktiviteter som bl.a. hoppe i høyet, hilse på dyrene, grille pinnebrød og faktisk sykle sin egen smoothie.

Innlandsmarkedet.no

Festkveld med Stage Dolls og Return

31. august: Festkveld med Return og Stage Dolls

Velkommen til en fullspekket kveld i Moelv, med selveste Return & Stage Dolls! I tillegg har vi med "Optimist - en konserthyllest til Jahn Teigen" som support! Det blir en heidundrende kveld med god stemning.Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. 18 års aldersgrense.

Festkveld med Return  og Stage Dolls