Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
To voksne og to barn foran utsikt mot nordvest

Full klaff med flytting

Kort vei til alt, kontakt med gamle venner fra Oslo, god plass og nærhet til familie. Alt dette virket inn da Ann-Kristin og Thomas bestemte seg for å flytte til Brumunddal.

Ringsaker kommune inviterer til innflytttertreff

Inviterer til innflyttertreff 7. oktober

Er du nyinnflyttet i Ringsaker? 7. oktober 2021 inviterer Ringsaker kommune alle nye innbyggere til innflyttertreff på Prøysenhuset. Meld deg på allerede nå, og ta gjerne med deg familien din. 

Grunderparken

Kan Gründerparken være noe for deg?

Gründerparken samlingsarenaen i Ringsaker, der gründere, næringsressurser, pendlere og studenter møtes. 

Ditt framtidige arbeidssted?

Innflyttertreff

Ble kjent med sin nye kommune

I overkant av 50 nye ringsaksokninger møttes til innflyttertreff på Prøysenhuset 15. oktober. Der ble de kjent med sin nye bokommune og andre nyinnflyttede.

Tonje Opsalhagen og Eirik Moengen Pedersen har flyttet inn Mjøstårnet

Flyttet fra Oslo og inn i Mjøstårnet

Tonje Opsalhagen og Eirik Moengen Pedersen fant drømmeleiligheten i Mjøstårnet. Nå ser de frem til å starte en ny hverdag i Ringsaker som småbarnsforeldre.

Prøysen strikk ringsaker

Prøyseninspirert strikk

Uansett hvor i Norge du kommer fra blir det ikke ordentlig jul uten Prøysen. Vi har laget et knippe strikkeoppskrifter til deg som vi kaller Prøyseninspirert strikk. Både lue, votter og genser kan du strikke i samme mønster. Kanskje dette kan bli årets julegaver?

Adrian og Ailinn på stranda i Mjøsparken

Sol, sommer og god stemning i Mjøsparken

– Dette må være noe av det fineste vi har i nærområdet, og noe av det smarteste kommunen har investert i, sier Aina Iversen-Kirkeby fra Gaupen.

Prøysenhuset arrangerer trilletur og babysang

Trill & trall i Prøysen

Hver torsdag arrangerer Prøysenhuset trilletur langs idylliske Prestvegen etterfulgt av gratis babysang i Prøysenhuset. Her kan små og store få en koselig stund sammen.

Geitmyra Ringsaker barn

Gir barn kunnskap om mat

Høsten 2018 åpnet Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn i Brumunddal. 
– Matkultursenteret skal lære barn hvor maten kommer fra, inspirere dem til å ta sunne matvalg og få dem til å elske å lage god mat som både smaker og gjør godt, forteller Gyro Knutsdotter Homme, regionleder på matkultursenteret. 

 

Strikkeluer

Strikk Prøyseninspirerte luer

Disse luene er i tradisjonell norsk mønsterstrikk og er inspirert av farger som går igjen på Prøysenhuset. Luene er enkle å strikke, kan lages i utallige fargekombinasjoner, og de holder ørene gode og varme på kalde vinterdager!

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*