Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
Gruppebilde av personer som har vært involvert i etableringen av Brøttum Lounge

Suksessoppskriften Brøttum Lounge

Ungdommen på Brøttum ønsket seg et «hengested» på fredagskveldene i vinterhalvåret. Gjennom samskaping som metode, utviklet kommunen, skolen, foreldreutvalget og ikke minst ungdommene selv konseptet «Brøttum Lounge» i skolens lokaler – til stor glede for ungdommen i bygda.

Foto av Funkygine og en gjeng med jenter

Glade RASKO-barn i Natrudstilen

Til sammen 1.230 Ringsakerelever på 5.-7. trinn fra hele kommunen har kost seg på RASKO-dagene, som gikk av stabelen onsdag 8. og torsdag 9. mars.  Det er ASKO, Ringsaker Almenning og Ringsaker kommune som arrangerer de populære vinteraktivitetsdagene i Natrudstilen, som ble gjennomført for 9. gang i år.

Foto av mor og datter

86 deltok på innflyttertreff

86 nye innbyggere deltok på innflyttertreff på Prøysenhuset torsdag 6. oktober i regi av Ringsaker kommune. Der ble de bedre kjent med sin nye hjemkommune og hvilke tjenester, tilbud og opplevelser Ringsaker har å by på. 

Foto av en familie som valgte å flytte til Brumunddal foran lekeparken i Broparken

Falt pladask for Brumunddal

Da ekteparet Greg Rolak og Charlotte Østvang Nordhuus skulle flytte fra Canada til Norge, ønsket de å bosette seg innenfor rimelig kjøreavstand fra hytta på Os. Ganske tilfeldig slumpet de innom Brumunddal på veien til og fra hytta, og falt pladask for den koselige småbyen.

Anne Brodawski, Svein Dalflyen, Kjersti Brenders og Petter Olsen har alle flyttet fra Oslo til Ringsaker

Begeistret for sin nye bokommune

I overkant av 60 nye ringsaksokninger møttes til innflyttertreff på Prøysenhuset i går. Der ble de kjent med sin nye bokommune og andre nyinnflyttede.

To voksne og to barn foran utsikt mot nordvest

Full klaff med flytting

Kort vei til alt, kontakt med gamle venner fra Oslo, god plass og nærhet til familie. Alt dette virket inn da Ann-Kristin og Thomas bestemte seg for å flytte til Brumunddal.

Grunderparken

Kan Gründerparken være noe for deg?

Gründerparken samlingsarenaen i Ringsaker, der gründere, næringsressurser, pendlere og studenter møtes. 

Ditt framtidige arbeidssted?

Innflyttertreff

Ble kjent med sin nye kommune

I overkant av 50 nye ringsaksokninger møttes til innflyttertreff på Prøysenhuset 15. oktober. Der ble de kjent med sin nye bokommune og andre nyinnflyttede.

Tonje Opsalhagen og Eirik Moengen Pedersen har flyttet inn Mjøstårnet

Flyttet fra Oslo og inn i Mjøstårnet

Tonje Opsalhagen og Eirik Moengen Pedersen fant drømmeleiligheten i Mjøstårnet. Nå ser de frem til å starte en ny hverdag i Ringsaker som småbarnsforeldre.

Adrian og Ailinn på stranda i Mjøsparken

Sol, sommer og god stemning i Mjøsparken

– Dette må være noe av det fineste vi har i nærområdet, og noe av det smarteste kommunen har investert i, sier Aina Iversen-Kirkeby fra Gaupen.