Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Bilde av tretopphytte

En natt blant tretoppene

I Ringsaker har mulighetene for å sikre seg en unik overnatting blant fugler og ekorn aldri vært større. Med to tilbydere av overnatting blant tretoppene ligger alt til rette for fantastiske naturopplevelser og kvalitetstid med dine kjære.

Oppdag nye turmål i Ringsaker i sommer!

Oppdag nye turområder

Fra 1. mai kan du delta på årets «10 topper i Ringsaker». Her kan du nå nye topper, utsiktspunkt og andre perler ulike steder i Ringsaker. Stolpejakten har allerede startet, og i år blir det stolper å finne i Moelv, Brumunddal og på Sjusjøen. 

julimarked hovinsholm

Sommer på Mjøsgårdene

I hele juli kan du reise fra Mjøsgård til Mjøsgård for historiske vandringer, kurs og fantastiske kortreiste matopplevelser. Flere av gårdene tilbyr  også overnatting.

Bjørkhytta fra utsiden.

Besøk Tretopphyttene

Dypt inne i skogen, åtte meter over bakken og med 360 graders utsikt til trekroner og himmel kan du sove i komfortable tretopphytter.  

Barn besøker Mjøskastellet.

Besøk Mjøskastellet

Våren er tiden for å ta turen til Steinsholmen mellom Moelv og Ringsaker kirke, for holmen kan nås til fots bare i en kort periode mens det er lav vannstand i Mjøsa. Stedet byr på vakre omgivelser og spennende historie med helleristninger og borgruiner.

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*