Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Tesla åpnet dørene

Rådmannen klipper snora under åpningen av Tesla.

Lørdag 24. oktober åpnet Tesla dørene til sin over 2.000 kvadratmeter store butikk og servicesenter i Brumunddal. 

– Å etablere oss i Brumunddal har vært et viktig strategisk grep for oss. Her har vi enkel tilgang til hele Innlandet. I tillegg er Brumunddal et vekstområde vi ønsker å være en del av, sier Country Manager i Tesla, Pål Simonsen.

tesla apning snor.JPG
Rådmann Jørn Strand klippet snora. Her sammen med Kjell Arne Halvorsen og Øyvind Hansebråten fra Tema Eiendom og Pål Simonsen og Jan-Kåre Hjelmseth fra Tesla. 

Prestisjeetablering
Butikken i Brumunddal er nummer 11 i Norge. Bygget er energieffektivt og moderne, og et av de første i Europa som har fullimplementert Teslas visuelle identitet. 

– Dette er en prestisjetung etablering som passer som hånd i hanske med kommunens ønsker og strategier. Vi har som ett av våre hovedløp i næringsarbeidet jobbet med en E6-basert strategi. Vi ser at vi fra en fase med lange prosesser, planlegging og forberedelse nå går inn i en gjennomføringsfase av faktisk aktivitet, etableringer og ekspansjon langs E6 fra Hamar grense og til Mjøsbrua, sier rådmann Jørn Strand.

Rådmannen benytter anledningen til å takke gårdeier Tema Eiendom. 

– Dere får det virkelig til og er en helt sentral næringsaktør i Ringsaker og svært viktig samarbeidspartner for oss i Ringsaker kommune. Jeg ser fram til fortsettelsen, sier Strand. 

tesla - store manager.JPG
Store Manager hos Tesla Brumunddal, Jan-Kåre Hjelmseth.


Ønsker du å lokalisere din bedrift i Ringsaker?

Kontakt vår næringsavdeling. Vi ser frem til å høre fra deg!

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*