Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Tesla åpnet dørene

Rådmannen klipper snora under åpningen av Tesla.

Lørdag 24. oktober åpnet Tesla dørene til sin over 2.000 kvadratmeter store butikk og servicesenter i Brumunddal. 

– Å etablere oss i Brumunddal har vært et viktig strategisk grep for oss. Her har vi enkel tilgang til hele Innlandet. I tillegg er Brumunddal et vekstområde vi ønsker å være en del av, sier Country Manager i Tesla, Pål Simonsen.

tesla apning snor.JPG
Rådmann Jørn Strand klippet snora. Her sammen med Kjell Arne Halvorsen og Øyvind Hansebråten fra Tema Eiendom og Pål Simonsen og Jan-Kåre Hjelmseth fra Tesla. 

Prestisjeetablering
Butikken i Brumunddal er nummer 11 i Norge. Bygget er energieffektivt og moderne, og et av de første i Europa som har fullimplementert Teslas visuelle identitet. 

– Dette er en prestisjetung etablering som passer som hånd i hanske med kommunens ønsker og strategier. Vi har som ett av våre hovedløp i næringsarbeidet jobbet med en E6-basert strategi. Vi ser at vi fra en fase med lange prosesser, planlegging og forberedelse nå går inn i en gjennomføringsfase av faktisk aktivitet, etableringer og ekspansjon langs E6 fra Hamar grense og til Mjøsbrua, sier rådmann Jørn Strand.

Rådmannen benytter anledningen til å takke gårdeier Tema Eiendom. 

– Dere får det virkelig til og er en helt sentral næringsaktør i Ringsaker og svært viktig samarbeidspartner for oss i Ringsaker kommune. Jeg ser fram til fortsettelsen, sier Strand. 

tesla - store manager.JPG
Store Manager hos Tesla Brumunddal, Jan-Kåre Hjelmseth.


Ønsker du å lokalisere din bedrift i Ringsaker?

Kontakt vår næringsavdeling. Vi ser frem til å høre fra deg!