Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
Utsiktsidelogoringsaker.no.JPG

Velkommen til Ringsaker!

Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11,4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv.

Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Fire generasjoners landhandleri i Næroset

Harby Landhandel har vært et familieforetak for familien Harby siden 1920. Søsknene Kristian og Mari Elise driver nå landhandleriet som 4. genererasjons kjøpmenn, og har spesialisert seg på surdeigsbrød som bakes i deres eget bakeri.  

Barnevennlig og sentralt på Stavsberg

Visste du at Stavsberg har om lag 1200 innbyggere, at gjennomsnittsalderen er 39,6 år og at tettstedet har skole, barnehage, nærbutikker og ligger på distriktets beste kollektivstrekning? 

Som plommen i egget i Lismarka

Visste du at familiebedriften Ringsaker Egg holder til i Lismarka? Lismarka ligger idyllisk til i nordre Ringsaker, med kort vei til Sjusjøen og fjellet. Lillehammer, som er nærmeste by, er bare en 17 minutters biltur unna.