Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Sjusjøen skiløype

Hvorfor Ringsaker?

Mellom Mjøsa og fjellene ligger et land som lokker, med grøderikt landskap som gir de beste avlinger, nydelig mat – rett fra jord til bord om du vil. Et land som lokker med opplevelser av både actionfylt og rolig lynne, et framoverlent næringsliv som vil vekst, og vakre rammer for både turistopplevelser og en trygg oppvekst. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Suksess for mentorordning

Ringsaker kommune igangsatte sammen med IKT Ressursforum Innlandet og Hedmark fylkeskommune høsten 2019 et unikt prosjekt med mentorstøtte ovenfor regionens næringsliv. Allerede nå kan vi stadfeste at mentorordningen er en suksess. Totalt har 18 bedrifter benyttet seg av tilbudet.

Etablererkurs i Brumunddal våren 2020

Går du rundt med en bedriftsidé i magen og trenger noen å diskutere den med? Har du holdt på en stund og trenger påfyll? Skal du ta over gården? Trenger du nettverk og samarbeidspartnere? Bli med på etablererkurs i Brumunddal våren 2020.

Tid: 03. mar / 10. mar / 17. mar / 24. mar / 31. mar / 14. apr

Utdeling av Miljøfyrtårnsertifikater

Vinmonopolet i Moelv og M. Dobloug Maskinentreprenørforretning AS fikk i dag overrakt Miljøfyrtårnsertifikat av ordfører Anita Ihle Steen.

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*