Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Hjertelig i Moelv

Julegrantennning i Moelv

Storgata gjennom den minste av Mjøsbyene har flere ganger blitt kåret til den koseligste julegata, og med rette. Med kafeer, restauranter og koselige butikker er «den lille byen med det store hjertet» vel verdt et førjulsbesøk!

Koselige interiørbutikker, spennende klesforretninger og en bugnende sportsbutikk ligger på rekke og rad i Moelv. Her kan du gjøre årets julegavevarp! Og mellom slagene kan du ta en stopp innom ett av de mange spisestedene for å smake på noe av det de har å by på.  

Baker med tradisjoner

Inne på Baker Kristiansen er så og si alle bordene fullsatt ved lunsjtider. Den 100-år gamle familiebedriften er med sine «ikkereiste» bakverk et kjært samlingspunkt for modøler i alle aldre. De siste årene har det tradisjonsrike bakeriet fått selskap av stadig flere serveringssteder, og mulighetene har aldri vært bedre for å innta en treretters eller en god kopp kaffe i Moelv. 

Nominert av Nettavisen i kåring av fineste juleby

Det er stor stas at den vakre julebyen Moelv er blant de nominerte byene i årets kåring av Norges fineste juleby, og det er vel fortjent. Byen utstråler en intim og koselig juleatmosfære av den gode gamle sorten. Prøysen sine julefortellinger er til stor inspirasjon når det pyntes til jul i Ringsaker, og i Moelv synes det godt at du befinner deg i en Prøysenby når du er innom i førjulstida.

Julebyen Moelv har mye å by på, og kan være et naturlig stopp på veien til fjells.