Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Sjusjøen skiløype

Hvorfor Ringsaker?

Mellom Mjøsa og fjellene ligger et land som lokker, med grøderikt landskap som gir de beste avlinger, nydelig mat – rett fra jord til bord om du vil. Et land som lokker med opplevelser av både actionfylt og rolig lynne, et framoverlent næringsliv som vil vekst, og vakre rammer for både turistopplevelser og en trygg oppvekst. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Tips til aktiviteter i vinterferien

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og vi har gode tips til aktiviteter for hele familien. Hva med å teste laserprinter eller 3D-printer på biblioteket, ta en skøytetur på Mjøsisen eller være med på familiedag på Sjusjøen?

Ringsaker med åpne armer på Månefisken

Mer enn 350 personer var påmeldt Ringsakerkveld på Månefisken, som gikk av stabelen i Oslo i torsdag 7. februar. Studenter, arbeidende og par i etableringsfasen er i målgruppa for arrangementet, som er skreddersydd for de som ønsker seg om et nytt liv i Ringsaker. 

Les vårt næringsmagasin

I magasinet kan du lese om Mjøstårnet – verdens høyeste trehus, om den unike opplevelsesveien «Midt i Mjøsa», om Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn, om barbereren i Brumunddal og mye, mye mer!

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*