Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Sjusjøen skiløype

Hvorfor Ringsaker?

Mellom Mjøsa og fjellene ligger et land som lokker, med grøderikt landskap som gir de beste avlinger, nydelig mat – rett fra jord til bord om du vil. Et land som lokker med opplevelser av både actionfylt og rolig lynne, et framoverlent næringsliv som vil vekst, og vakre rammer for både turistopplevelser og en trygg oppvekst. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Trill & trall i Prøysen

Hver torsdag arrangerer Prøysenhuset trilletur langs idylliske Prestvegen etterfulgt av gratis babysang i Prøysenhuset. Her kan små og store få en koselig stund sammen.

Jan fikk et nytt liv i Ringsaker

Hver onsdag i et helt år har Jan Andreassen ruslet oppover langs Brumunda. Det har reddet livet hans. Nå takker han kommunen for turstiene.

Møt oss på Hyttemessa Hellerudsletta Exporama!

Besøk Ringsaker, Norges største hyttekommune, på hyttemessa Hellerudsletta Exporama 25.-28. april! Ringsaker kommune står på stand sammen med våre samarbeidspartnere Visit Sjusjøen, Prøysenhuset, Matfatet i Ringsaker, Rom for Rom interiør og Infoteket. 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*