Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
JuliRingsaker 2018.JPG

Hvorfor Ringsaker?

Mellom Mjøsa og fjellene ligger et land som lokker, med grøderikt landskap som gir de beste avlinger, nydelig mat – rett fra jord til bord om du vil. Et land som lokker med opplevelser av både actionfylt og rolig lynne, et framoverlent næringsliv som vil vekst, og vakre rammer for både turistopplevelser og en trygg oppvekst. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

Vintergrønn jul

Hva er vel vakrere enn en hjemmelaget, vintergrønn dørkrans? Nå kan du lære å binde din egen krans med blomsterdekoratørene fra Norges grønne fagskole – Vea. Kransebindingskurs arrangeres på Prøysenhuset tirsdag 26. og torsdag 28. november. 

Det digitale Innlandet

Hva betyr de digitale endringene i samfunnet for utviklingen av Innlandet? Hvilke muligheter vil et nytt fylke kunne by på? Dette var blant temaene da den 6. årlige IKT-dagen – Det digitale Innlandet, ble arrangert på Prøysenhuset i dag. 

Bedrifter tilbys egen mentor

Ringsaker kommune ønsker å styrke og videreutvikle næringslivet i regionen, og starter denne høsten opp ny mentorordning. Næringslivsaktører med bred erfaring innen ulike bransjer står klare til å hjelpe bedrifter i Hedmark. 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*