Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no

Tips til vinterferieaktiviteter i Ringsaker

Kanefart på Ringsaker-dagen på Sjusjøen

Er du i Ringsaker i vinterferien? Her er våre beste tips til aktiviteter og ting å gjøre i vinterferieuka.

Gutt som spikker

Ringsakerdag på Sjusjøen

Sammen med Visit Sjusjøen, Prøysenhuset og en rekke andre aktører, er Ringsaker kommune til stede på Sjusjølunga under «Ringsakerdag på Sjusjøen» lørdag 25. februar. Her blir det en rekke vinteraktiviteter for hele familien. Geitmyra Ringsaker holder gratis bålmatkurs for barn og markedsplassen vil bli fylt opp med lokale utstillere som ønsker å gi deg en god og hyggelig handel med godt håndverk og lokale råvarer.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Les mer om Ringsakerdag på Sjusjøen

 

Foto av en dame som blåser snø ut fra håndflatene

Vinterdag i byene

Lørdag 25. februar 2023 arrangerer Ringsaker kommune vinterferieaktiviteter i Brumunddal og Moelv! Her er det mye å finne på for hele familien.

Les mer om vinterdag i Moelv

Les mer om vinterdag i Brumunddal

 

Foto av skiløyper

Langrenn – prøv nye spor!

Hver vinter blir det kjørt opp over 800 kilometer med skiløyper i Ringsaker. Kommunens skiklubber kjører turløyper og preparerer lysløyper i sitt nærområde. Vollkoia Turløyper kjører opp skiløyper fra Vollkoia-området og innover Hedmarksvidda. I fjellet med Sjusjøen som utgangspunkt er det hele 350 kilometer løyper

Se skiløyper i Ringsaker på skisporet.no

 

Jente og gutt som henger på bassengkanten

Uggent ute? Bade inne!

Mjøsbadet og svømmebassenget i Moelv har ordinære åpningstider i vinterferieuka, så her er det bare å pakke ned badetøyet og kose seg i bassengene.

Les mer om Mjøsbadet

Les mer om bassenget i Moelvhallen

 

Gutt som ligger på isen på skøytebanen og smiler

Besøk «Istid» i Ringsaker!

Så lenge været tillater det, vedlikeholder Ringsaker kommune skøytebanene ved Garveriparken i Moelv og ved «Istid-området i Brumunddal». Usikker på veien? Følg snømennene og skilting fra sentrum!

Jente som leker på biblioteket

Ta en tur på biblioteket

Bibliotekene i Brumunddal og Moelv har åpent som vanlig i vinterferieuka. Begge bibliotekene er godt tilrettelagt for barnefamilier. I bibliotekkafeen no@ått i Brumunddal kan du kjøpe blant annet kaffe, kakao, vafler, kaker og suppe.  

Les mer om Ringsaker bibliotek

Barn som står på skøyter i Mjøsparken

Mjøsparken & Mjøsa hundepark

Alle trives i Mjøsparken, og teknisk drift prepper skøytebanen til vinterferieuka. Har du en firbent venn? Da bør du stikke innom Mjøsa hundepark!

Les mer om Mjøsparken

 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*
Lest betingelser*