Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Fritid

Ungdom spiller volleyball.

Mange vil si at trivsel avhenger av at man har noe meningsfylt å fylle dagene med. I Ringsaker er det lett å engasjere seg i lokalmiljøet.

Her ligger alt til rette for et aktivt liv, enten en ønsker å delta i organiserte aktiviteter eller å finne på ting selv. Det finnes lag og foreninger innen de fleste områder, og det er alltid rom for flere som ønsker å engasjere seg lokalt.

I nærmiljøet
Hele kommunen byr på gode treningsmuligheter for den som liker å bevege seg, både langs gang- og sykkelveger og i skogsterreng. Det milde, men likevel varierte landskapet gir fantastiske sykkelmuligheter for hele familien. På vinterstid kjøres det opp skiløyper i de mange lysløypene over hele kommunen. Her er det med andre ord ingen grunn til å ligge på latsiden – ta mulighetene i bruk!

Fjellet og Mjøsa
Uansett hvor du befinner deg i Ringsaker har du gode friluftsmuligheter så og si like utenfor stuedøra. Samtidig har du utallige valgmuligheter - fotturer i uberørt natur, skitur i topp preparerte løyper eller fiske i en av landets beste ørretelver. På under en times kjøring er du i Norges største hytteby Sjusjøen, hvor milevis med turstier og nypreparerte skiløyper venter på deg. 

Om vinteren ligger frostrøyken bitende over Mjøsisen. Er isen tykk nok kan du spenne på deg ski eller finne frem sparken og gå fra Nes & Helgøya til Hamar og Gjøvik. Om sommeren er Norges største innsjø arena for båtfolket, badende barn, padlere og Innlandets store stolthet, Skibladner. Med 11,4 mil strandlinje gir Ringsaker god tilgang til Mjøsa.  

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*