Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Bo

Gutt i lekeparken.

Halvannen times kjøretur fra Oslo og midt i Mjøsregionen ligger Ringsaker. Uansett hvor du bor i Ringsaker har du både fjellet og Norges største innsjø Mjøsa i nærheten. Her har vi gode oppvekstsvilkår, godt skiføre og frihet fra køer.

Boligdrømmen

I Ringsaker finner du attraktive, sentrumsnære tomter som står klare for oppføring av ditt drømmehus. Det bygges stadig ut nye leilighetskompleks, med boenheter i ulike størrelser og prisklasser. Dersom du ønsker å bo i mer landlige omgivelser finnes det til enhver tid hus til salgs i våre trivelige bygder.     

Se tomter til salgs på finn.no

Se boliger til salgs på finn.no

Bypuls

Ringsaker kan skilte med ikke mindre enn to byer; Brumunddal og Moelv. Her finner du de store kjedebutikkene med det gode utvalget side ved side med de små nisjebutikkene hvor du kan gå på skattejakt. På byenes kafeer og restauranter kan du ta en pause, enten det er fra shoppingen, middagslagingen eller du bare har lyst på en god kopp kaffe. 

Oppvekst 

Allerede i barnehagen legges grunnlaget for lærelyst og –glede. Det er full barnehagedekning i Ringsaker, og det legges vekt på et godt pedagogisk innhold i barnehagene. God kvalitet er et viktig stikkord også for skolesatsingen i Ringsaker. De siste ti årene er det bygd tre nye skoler, og ytterligere to er under oppføring. 

Et godt utgangspunkt gjør det enklere å lykkes videre i skoleløpet. Ringsaker har som mål at så mange som mulig skal gjennomføre videregående opplæring, og at alle som ønsker det skal ha et godt utgangspunkt for videre studier på universitet eller høyskole.

I umiddelbar nærhet til Ringsaker finner en de aller fleste studietilbud, og det er mange spennende muligheter. Hva vil du bli? Lærer? Designer? Ingeniør? Blomsterdekoratør? Høgskolen i Innlandet og NTNU Gjøvik tilbyr både fulltids- og deltidstudier.

 

Tips en venn Skriv ut

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*