Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Stadig mer Matlyst!

MAtlystfestivalen Ringsaker

Ringsaker kommune gjentar braksussesen fra i fjor, og inviterer til Matlystfestival i Brumunddal 7.- 9. november. Mer enn 80 arrangement står på programmet!

Det er 71 dager igjen til Matlystfestivalen, og allerede er 30 % av billettene solgt. Nå lanserer festivalen flere nyheter, deriblant lavvoen på torget.

– På torget vil vi sette opp en festpyntet lavvo som byr på opplevelser og god stemning gjennom hele festivalen. Det aller meste som foregår i lavvoen vil være gratis, forteller festivalsjef Monica Østenheden. 

Det er også en rekke andre gratisarrangement under festivalen, både på biblioteket, på Geitmyra og på bakeriene.  

Årets bestselgende forfatter kommer

«Fattig student», alias Karen Elene Thorsen, er årets komet på kokebokhimmelen.  Tre uker etter at boken «Fattig student» ble utgitt, er den allerede solgt i fire opplag. Hun har 169.000 følgere på Instagram, og på Matlyst kan hun ses og høres på boksignering på Mølla og under et foredrag på biblioteket.

– Vi syntes det var et lite scoop å få tak i henne akkurat nå, og tematisk henger foredraget hennes godt sammen med andre foredrag under festivalen som peker på bærekraft og det faktum at den enkelte husholdning kaster alt for mye mat, sier biblioteksjef Mette Westgaard.  

Distingverte herrer

Sigbjørn Johnsen og Viggo Sandvik gjester Bakeriet i Brumunddal med sine viser, skrøner og vers av «edel årgang». Så byr det seg en sjelden mulighet for vin-, mat- og kunstinteresserte i vinkjelleren på Hjørnet Gastrobar.

– Morten Krogvold, en av Norges mest profilerte og toneangivende fotografer, kommer for å filosofere rundt vin og mat i kunsten. Folk vet kanskje ikke at Krogvold også er en helt fantastisk foredragsholder, og man bør virkelig benytte seg av anledningen til å oppleve ham live, sier Østenheden.

Billettene til de nyeste arrangementene ligger nå ute på Ticketmaster, og det kan være lurt å sikre seg billetter tidlig. Flere arrangement er allerede helt utsolgt, mens det er få billetter igjen på andre.

For fullstendig program, og påmelding - se matlystfestivalen.no

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*