Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Snilsberg Familiepark
Snilsberg Familiepark byr på mange aktiviteter for barnefamilier
Snilsberg_nettsidetilpasset_18
Snilsberg_nettsidetilpasset_3
Snilsberg_nettsidetilpasset_6
Snilsberg_nettsidetilpasset_12
Snilsberg_nettsidetilpasset_11
Snilsberg_nettsidetilpasset_10[1]
Snilsberg_nettsidetilpasset_9
Snilsberg_nettsidetilpasset_14
Snilsberg_nettsidetilpasset_2
Snilsberg_nettsidetilpasset_15
Snilsberg_nettsidetilpasset[1]

Snilsberg Familiepark – den perfekte familieutflukt

Skal du ta med familien på utflukt i sommer, anbefales Snilsberg Familiepark på det sterkeste. Her ligger alt til rette for gode opplevelser for både barn og voksne. 

På gården er det laget en natursti som går tvers igjennom et vakkert naturlandskap med vid utsikt mot Mjøsa. Langs stien møter man gjess, geiter og påfugler. Man kan mate sauer, griser og ponnier. 

Hopp i høyet

Langs stien kommer man etterhvert til et åpent landskap hvor det står et indianerfort, et huskestativ, sandkasse og en liten låve. Inne i låven kan man hoppe i høyet!

– Dette er helt utrolig, utbryter Anna (6 år) etter å ha hoppet i høyet for aller første gang. Hun drar med seg lillesøsteren på fire og sammen hopper de én gang, to ganger, tre ganger – de blir aldri lei.

Mange ulike dyr

Videre langs stien, som snor seg gjennom både skog og mark, kommer man til ponniene som går på beite. Her står barn i kø for å få mate de firbeinte, som ikke takker nei til en håndfull gress.  

– Se så søte, kan vi ha en sånn hjemme, mamma? spør Live på fire år. 

Etter å ha sagt farvel til ponniene venter både kuer, griser og esel nede på gården. Disse kan både mates og studeres. 

Ved endt natursti kan barna hoppe på trampoline, kjøre gårdens egen gråtass-traktor eller leke med trebilene, mens foreldre og besteforeldre tar en pause i skyggen av et av epletrærne.

Ønsker man mat eller drikke fås dette kjøpt i Stabburskafeen. 

Barnefamiliefestival

I sommer arrangerer Snilsberg Familiepark en egen festival for barnefamilier på søndager. Det blir besøk av Doktor Dyregod, ridning på nordlandshest og mange andre aktiviteter.

Sjekk programmet på Snilsbergs hjemmeside.

 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*