Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Kvarstad Seter
Kvarstad Seter i Ringsaker. Foto: Rakelberg.com
Kvarstad Seter
Helena og Hans Frogner ønsker velkommen til seters. Foto: Rakelberg.com
Kvarstad Seter Servering
Kvarstad Seter serverer ferske vafler og rømmegrøt. Foto: Rakelberg.com

Besøk idylliske Kvarstad seter i sommer

Fra Sjusjøen og Ringsakerfjellet kan du vandre til flere åpne setre i sommer. Kvarstad seter ligger idyllisk til ved elva Åsta. Her kan nystekte vafler inntas, og barna kan hilse på dyrene som er på sommerbeite. 

Setra på Sjusjøen ligger i fint turterreng med gode muligheter for fotturer. Med idylliske Åstaelva like nedenfor setra, ligger mulighetene til rette for både gode fiskeopplevelser, bading og kanoturer.

Åpent hver helg i juli

Ved besøket på Kvarstad Seter kan du spise rømmegrøt og vafler, drikke saft og kaffe, og toppe det hele med Kvarstads eksklusive is og sjokoladekonfekt til dessert. 

I sommer kan du også møte et knippe ulike kunstnere og håndverkere på setertunet hver helg. Her er alle i aktivitet, og du kan se på og høre om den enkeltes fagområde. Den gamle smia fungerer som galleri. 

Kvarstad seter holder åpent alle helgene i juli fra kl. 11-14. I perioden fra 21. juli til og med søndag 14. august er Kvarstadsetra åpen fra torsdag til søndag kl. 11-17. 

Helena og Hans Frogner ønsker velkommen til en koselig stund i frisk luft, vakker natur og god atmosfære!

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*