Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Foredragsholder under «Getting things done»

Getting Things Done

Bli med og lær deg Getting Things Done-metoden (GDT) torsdag 17. januar 2019! Kurset holdes av Karl Ivar Refseth på Matfatet fra kl. 09.00 -17.00. 

Klosser

Investorsøk med Klosser Innovasjon

Klosser Innovasjon inviterer til kursserie for gründere, inkubatorbedrifter og næringsliv. Tredje kurset er om investorsøk 16. januar.  

Ida Marie Huse Gulbrandsen

Frokostmøte for industribedrifter

Velkommen til frokostmøte for industribedrifter tirsdag 8. januar kl. 7.30 - 9.30 i Gründerparken. 

Klosser

«Presenter din innovasjonsidé» med Klosser Innovasjon

Klosser Innovasjon inviterer til kursserie for gründere, inkubatorbedrifter og næringsliv. Andre kurset er «Hvordan presentere din innovasjonsidé» 11. desember. 

Proysenhuset jul

Styreseminaret på Prøysenhuset

Velkommen til styreseminaret «Smart framtid – ny kunnskap og kompetanse i styret» på Prøysenhuset tirsdag 4. desember! 

Klosser

Lean Startup med Klosser Innovasjon

Klosser Innovasjon inviterer til kursserie for gründere, inkubatorbedrifter og næringsliv. Første kurs er om Lean Startup 14. november. 

Suksessbedrifter: Non-Stop Dogwear

«Suksessbedrifter» er en serie lunsjmøter hvor vi ser på hva som har ført til at de har lykkes. Vi får komme under huden på de – og de deler sine erfaringer. 8. november er det Non-Stop Dogwear!

Næringsfrokost under Matlyst.

Matlyst næringsfrokost

Under festivalen Matlyst 9. november inviteres det til næringsfrokost med Charlotte Mohn Gaustad, Heidi Hemstad og Andreas Viestad. 

Plakat Ringsakerseminaret

Ringsakerseminaret 2019

5. februar inviterer vi til Ringsakerseminaret 2019. På scenen står blant andre næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, ekspedisjonsfarer Cecilie Skog, tidligere journalist Christian Borch og matematiker og teknolog Silvija Seres. Ringsakerseminaret er alltid fullbooket – sikre deg plass nå! 

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*