Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A
Tjenestedesign

Frokostmøte: Tjenestedesign

Hva er tjenestedesign og hvorfor er det viktig? Hva slags verdi skaper man med slikt arbeid? Under dette frokostmøtet vil Lise Bulling Bratberg fra Headit svare på disse spørsmålene.

Tid: Fredag 20. september kl. 08.00 - 10.00

Arena innlandet

Arena Innlandet arrangerer jobbmesse

Arena Innlandet gjentar suksessen fra i fjor med en møteplass der jobbsøkere i Oslo-regionen møter bedrifter fra Innlandet.

Tid: Mandag 23. september kl. 16.00 - 19.00

Ringsaker_seminar

Innovasjonsdag - med tema IPR

Lurer du på hvordan du kan beskytte dine immaterielle verdier, sikre bedriftens konkurransefortrinn, eller ønsker du hjelp til å se hvordan bedriftens immaterielle verdier kan utnyttes for å øke inntjeningen? 25. september kan du få et konfidensielt møte (inntil 1 time i tidsrommet kl. 09.00-15.00) med Lars-Erik Solvang i Innovasjon Norges IPR team. 

Tid: Onsdag 25 .september i perioden 09.00 - 15.00

Mann med lampe

NCE Heidner Biocluster Professionals Program

Til høsten avholdes NCE Heidner Professionals Program – nå er det på tide å melde seg på!

Tid: Onsdag 25. og torsdag 26. september

Etablererkurs Hedmark

Etablererkurs i Stange og Brumunddal høsten 2019

Går du rundt med en bedriftsidé i magen og trenger noen å diskutere den med? Har du holdt på en stund og trenger påfyll? Skal du ta over gården? Trenger du nettverk og samarbeidspartnere? Meld deg på etablererkurs i Stange eller Brumunddal høsten 2019.

Våren 2019 arrangeres det tilleggskurs for etablerere med innvandrerbakgrunn

Kurs for etablerere med innvandrerbakgrunn

Har du lyst til å starte egen bedrift, men sliter med det norske språket og det norske systemet? Bli med på dette kurset å få god hjelp til å komme igang! Gjennom opplæringen skal deltakerne få kjennskap til og forstå viktige norske ord og begrep som man møter i hverdagen som etablerer. 

Jobb

NAVs jobbmesse i Hamarhallen på Scandic

Har din bedrift behov for nye medarbeidere, på kort eller lengre sikt, så ønsker vi dere hjertelig velkommen som utstillere! 

Tid: Torsdag 3. oktober fra kl 12:00 – 15:00. 

Stas internasjonalt

Sats internasjonalt - Reiseliv

Ringsaker kommune, Innovasjon Norge, Gründerparken og Visit Innlandet ønsker velkommen til innovasjonsdag i Brumunddal med fokus på internasjonalisering for regionens reiselivsbedrifter.

Tid: Tirsdag 29. oktober kl. 12 .00- 15.00

Forfatter Stein Amundsen

Næringslivsfrokost: Myndiggjøring, motivasjon og mestring når arbeidslivet er i endring

Myndiggjøring i arbeidslivet er viktig for å utvikle kraften i de menneskelige ressursene på en arbeidsplass. Hvordan bruker en leder dette som verktøy for å nå endringsmålene? Forfatter Stein Amundsen holder innlegg med dette som tema under denne næringslivsfrokosten på biblioteket i Brumunddal.

Tid: Torsdag 21. november kl. 8.00 – 10.00.

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*