Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Innovasjonsdag - med tema IPR

Ringsaker_seminar

Lurer du på hvordan du kan beskytte dine immaterielle verdier, sikre bedriftens konkurransefortrinn, eller ønsker du hjelp til å se hvordan bedriftens immaterielle verdier kan utnyttes for å øke inntjeningen? 25. september kan du få et konfidensielt møte (inntil 1 time i tidsrommet kl. 09.00-15.00) med Lars-Erik Solvang i Innovasjon Norges IPR team. 

Tid: Onsdag 25 .september i perioden 09.00 - 15.00

Sted: Gründerparken, Nygata 22A, 3. etasje, Brumunddal

Innovasjon Norge tilbyr objektiv veiledning om hvordan dere best kan beskytte og forvalte immaterielle verdier. Hensikten med tjenesten er å hjelpe kunder å kartlegge sin IPR-status og ta bedre beslutninger om beskyttelse og forretningsmessig utnyttelse av sine immaterielle verdier.

Du har nå muligheten til å få et konfidensielt møte (inntil 1 time i perioden kl. 09.00-15.00) med Lars-Erik Solvang i Innovasjon Norges IPR team. Solvang har kompetanse innenfor beskyttelse og forretningsmessig utnyttelse av IPR og kan sparre med deg og gi deg objektive råd om dette. I tillegg vil du kunne få en samtale med en finansieringsrådgiver fra Innovasjon Norge.

Arrangementet er et samarbeid mellom Innovasjon Norge og Ringsaker kommune.

Påmelding:

Send en epost til næringsrådgiver Heidi Karlsen i Ringsaker kommune; heidi.karlsen@ringsaker.kommune.no.

Påmeldingsfrist: 20. september. Meld din interesse og avtal tidspunkt. I din påmelding ber vi deg angi om du også ønsker samtale både med rådgiver IPR og en finansieringsrådgiver.

 

Tips en venn Skriv ut

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*