Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Fikk jobb etter Ringsakerkveld

Portrett av Johanne Finsrud

Da Johanne Finsrud (22) fra Brumunddal bestemte seg for å dra på «Ringsakerkveld på Månefisken» i Oslo, ante hun lite om konsekvensene det skulle få for hennes framtid. 

– Det var først og fremst det sosiale aspektet, en kveld ute med vennegjengen fra Ringsaker, som gjorde at jeg ble med på arrangementet, forteller Johanne.

Det var flere av barndomsvenninnene fra Brumunddal som hadde sett arrangementet på Facebook og som fikk Johanne til å melde seg på. 

– Jeg syntes det virket som et spennende arrangement, en god blanding mellom mingling og jobbmuligheter. Samtidig er jeg veldig hjemmekjær og har alltid tenkt at jeg ville flytte hjem på et eller annet tidspunkt. Jeg så det som en fin mulighet til å holde kontakten med hjemkommunen, legger hun til. 

Sendte åpen søknad

På Månefisken kom Johanne i kontakt med BDO Norge, som var en av de representerte bedriftene under arrangementet. 

– Jeg var i ferd med å fullføre bachelorstudiet i økonomi og ledelse på BI. Fra studiene visste at BDO var en stor og anerkjent bedrift i min bransje. Jeg mannet meg opp og forhørte meg om mulighetene. En hyggelig dame ba meg sende en åpen søknad. Det gjorde jeg, og ikke lenge etter ble jeg kalt inn på intervju og fikk tilbud om jobb som regnskapsmedarbeider i 100 % stilling, forteller Johanne. 

Johanne takket ja til jobbtilbudet, og i sommer gikk flyttelasset fra Oslo til Ringsaker. Med kjæreste i Lillehammer, trives hun veldig godt med å bo i Brumunddal. 

– Jeg er veldig fornøyd med valget. Det skjer så mye i Ringsaker hele tiden. Alltid noen spennende arrangementer. Før jeg flyttet tilbake, slo det meg at det alltid hadde skjedd forandringer her siden sist jeg var på besøk. Det sier mye om utviklingen i kommunen.  At det skjer ting her, veide faktisk ganske tungt da valget om å flytte tilbake skulle tas, understreker hun. 

Vil ta master

Johanne ønsker å ta en mastergrad, men ser for seg at hun uansett vil vende tilbake til barndomstraktene.  

–  Det er vanskelig å si hva framtiden bringer, men jeg ser for meg å ta en mastergrad når jeg har litt mer jobberfaring. Men planen er uansett å vende tilbake til Ringsaker, slår hun fast. 

Det er fortsatt noen ledige plasser på Ringsakerkveld på Månefisken torsdag 7. februar

Tips en venn Skriv ut

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*