Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
Studentene Solveig Grøndalen og Håkon Kristiansen trives godt med å ha kontorplass i Gründerparken
Studentene Håkon Kristiansen og Solveig Grøndalen trives godt med å ha kontorplass i Gründerparken
Seminar Åpen dag
Det ble holdt en rekke interessante mini-seminarer under 1-årsfeiringen
Renee Dekker, Bjørn Stai, Heidi Karlsen[1]
Flere reiselivsaktører benytter Gründerparken. Her ved Infoteket og Helgøya Klatrepark, sammen med Ringsaker kommune
Næringssjef Tor Rullestad kuttet bursdagskaka under Gründerparkens 1-årsfeiring
Næringssjef Tor Rullestad kuttet bursdagskaka under Gründerparkens 1-årsfeiring
Thomas Hovland i Leomas AS viste frem VR-simulering av leiligheter
Thomas Hovland i Leomas AS viste frem VR-simulering av leiligheter

Suksessår for Gründerparken

Tirsdag 12. mars fylte Gründerparken 1 år, og feiret ved å invitere til åpen dag med interessante mini-seminarer og bursdagskake. Her kunne man også møte flere av gründerne, stundente og pendlerne som benytter seg av Gründerparkens lokaler i det daglige.

Gründerparken i Brumunddal er et kontorfellesskap for gründere, næringsressurser, pendlere og studenter. I sitt første leveår har hele 50 stykker hatt kontorplass i Gründerparken. 

- Jeg er veldig stolt av denne 1-åringen her. Ikke bare av Gründerparken, men av folka som benytter seg av lokalene, innledet næringsrådgiver i Ringsaker kommune, Heidi Karlsen.

Knytter kontakter

En av bedriftene som benytter seg av Gründerparkens kontorlokaler er Leomas AS som driver med spill- og animasjonsprosjekter. Thomas Hovland i Leomas var tilstede under 1-årsmarkering og viste frem VR-simulering av leiligheter på oppdrag fra Høyen Eiendom. 

- Gründerparken er et veldig fint sted å knytte nettverk. Her sitter det mennesker med kunnskap om mye forskjellig, og det kan ofte være fint med feedback fra flere bransjer når man jobber med ulike prosjekter, fortalte Hovland. 

Tett på næringslivet

Gründerparken har også huset flere studenter det siste året. Solveig Grøndalen er jusstudent på 5. året og bor i Ringsaker som småbarnsmor. 

- I tillegg til å være et sted hvor jeg kan få ro til å studere, er det å være i Gründerparken en måte å komme i kontakt med potensielle arbeidsgivere og andre i næringslivet. Å være her gir en mulighet jeg ikke hadde fått ved å sitte hjemme og jobbe, sa Grøndalen.

Håkon Kristiansen studerer finansiell økonomi på NTNU i Trondheim, og for han gjør tilgangen til et kontorfellesskap det mulig å jobbe strukturert med studiene de periodene han er hjemme i Ringsaker.

- Innlandet har vist seg å være et attraktivt sted å jobbe, og ved å være en del av Gründerparken har jeg knyttet kontakter i næringslivet, fortalte Kristiansen. Til sommeren flytter han hjem fra Trondheim og starter i ny jobb i Trainee Innlandet.

Huser mange ulike bransjer

Det finnes mange ulike bedrifter, gründere og pendlere som har valgt å være en del av Gründerparken. Blant disse finner man Helgøya Klatrepark, Innovasjon Norge Innlandet, Hjørnet Gastrobar, Smak Brumunddal, IKT Ressursforum Innlandet og Absolutt Forlag, for å nevne noen.