Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
Bjørkhytta fra utsiden.
Dompap på verandaen til Bjørkhytta.
Kjøkkenet på Bjørkhytta.
Skilt ved skiløypene.
Solsikkefrø til fuglene.
På ski utenfor tretopphyttene.

Besøk Tretopphyttene

Dypt inne i skogen, åtte meter over bakken og med 360 graders utsikt til trekroner og himmel kan du sove i komfortable tretopphytter.  

Nærmere naturen kommer du ikke. Her kan du nyte stillhet og et rikt fugle- og dyreliv. Ta med deg kjæresten, venninnegjengen, kompisene eller familien på en uforglemmelig opplevelse.

bjork nett.jpg


Nyeste er Bjørk

Tretopphytter har fem hytter: Himmelhytta, Gran, Furu, Lerk og Bjørk. Bjørkhytta åpnet i juni i fjor og er siste tilskudd i trærne. Hytta har lysere interiør, store vindusflater og ligger 200 meter unna oppkjørte skiløyper. På utsiden står sparkene klare for familieeventyr langs skogsvegen, og i vårhalvåret kan du padle kano i tjernet. Det finnes mange mil med merkede sykkelveier i området. 
 

bjork - inne nett.jpg


Glasstak på hemsen 

I likhet med Himmelhytta har Bjørk glasstak på hemsen slik at du kan ligge i senga og se på stjernehimmelen. Alle tretopphyttene har vedfyrt ovn, gasskomfyr og kjøleskap, og alle utenom Furu har solcellepanel, dusj og biodo. 

Er du usikker på hvem gjestene på verandaen er kan du bla opp i fugleboka. I hytta finner du solsikkefrø, og er du tålmodig spiser meisene rett fra hånda di. 

Tretopphyttene står sjelden tomme. Vil du sikre deg en uforglemmelig opplevelse anbefaler vi å bestille tidlig. 
 

bjork - spark nett.jpg

Les mer om tretoppphyttene på tretopphytter.no