Dette er Ringsaker kommunes markedsportal. For kommunens vanlige side med kommunale tjenester, gå til www.ringsaker.kommune.no
A A A

Arena Innlandet arrangerer jobbmesse

Arena innlandet

Arena Innlandet gjentar suksessen fra i fjor med en møteplass der jobbsøkere i Oslo-regionen møter bedrifter fra Innlandet.

Tid: Mandag 23. september kl. 16.00 - 19.00

På jobbmessen får du og bedriften din mulighet til å:

  • Profilere bedriften og aktuelle jobber før, under og etter selve messen
  •  Møte fremtidige arbeidstakere
  • Bygge nettverk
  • Få faglig påfyll

Årets jobbmesse arrangeres 23. september i Marmorsalen på Sentralen. Selve jobbmessa er fra kl. 16 – 19 med påfølgende sosial samling i baren med bedriftene. Deltagelse koster 2500 kr for bedrifter med under 20 MNOK i årsomsetning og 4500 kr for bedrifter med mer enn 20 MNOK i årsomsetning. Vi åpner for rigg av stands fra kl. 14.30 og har en kort samling med alle deltakerbedrifter kl. 15.30 før publikum slippes inn kl. 16.

Meld din bedrift på Arena Innlandet den 23. september her.

Kick-off 20. august 2019

Arena Innlandet inviterer også i år til kick-off, og samles i PARK gründer- og næringshus tirsdag 20. august kl. 14.30 – 16.00. Formålet med møtet er todelt, de ønsker dialog med din bedrift rundt hvilke skoler/miljøer/foreninger det er viktig for dere at Arena Innlandet er synlige på for å tiltrekke seg de rette søkerne til ditt behov samt at Arena Innlandet vil informere kort om årets arrangement og status på Snapchat-kanalen til Arena Innlandet.

Meld deg på Kick-off 20. august her.

Arena Innlandet er et samarbeid mellom Hamarregionen og Elverumregionens Næringsutvikling, hvor kommunene Ringsaker, Hamar, Stange, Løten og Elverum står bak. Formålet med jobbmessen er å vise frem jobbmulighetene i regionen og tiltrekke oss attraktive arbeidstakere.

Tips en venn Skriv ut

Meld deg på nyhetsbrev

Velg kategori*

Lest betingelser*